Skandinaviens enda tillverkare av rörpostsystem

Hanter Ingenjörsteknik AB har levererat rörpostsystem sedan 1966 och är Skandinaviens enda rörposttillverkare. Systemen är moderna, lätthanterliga och väldigt anpassningsbara. Vi har stor erfarenhet av rörpost i butiker, sjukhus samt industri och är vana att ta fram unika kundanpassade koncept i samråd med våra kunder. Vår servicepersonal finns på många orter i landet, vilket garanterar hög servicenivå och trygghet.

Kunder som använder rörpostanläggning från Hanter IT

Bland våra kunder inom handel är Biltema, COOP, Gekås, ICA, MediaMarkt, Systembolaget, SF Bio mm. Förutom stora butikskoncept tillverkar Hanter rörpostsystem för Gallerior, mindre butiker och bensinstationer. Många har insett att till och med ett litet rörpostsystem underlättar kontanthanteringen, höjer säkerhetsnivån och bidrar till en väsentligt bättre arbetsmiljö.

Ett annat stort användningsområde för rörpost är sjukvård. Den största mängden gods som skickas med rörpost på sjukhus är olika typer av prover. Andra vanligt förekommande typer av sändningar är blod och läkemedel. Framförallt de två senare godstyperna ställer stora krav på både säkerhet och spårbarhet. Detta för att ingen obehörig ska få tillgång till godset och för att hela flödet från avsändare till motagare av till exempel en blodpåse ska kunna följas.

Dagens rörpost är något helt annat än för 20 år sedan. Idag finns möjlighet att spåra och logga sändningar samt att behörighet krävs för att få tillgång till rörpostsystemet. Ergonomi är och har under flera år varit ett fokusområde då frekvensen för rörpostanvändandet hela tiden ökar.

Internationellt har Hanter levererat rörpostsystem till kunder inom handel, sjukvård och industri under många år och finns idag representerade i ett stort antal länder världen runt.

Läs mer om Hanter rörpost under respektive användningsområden:

– Hanter rörpost för sjukhus
– Hanter rörpost för butiker (kontanthatering)
– Hanter rörpost för industri och kontor

Service och reservdelar till rörpostsystem

Vi finns med i varje led! Som en del i vårt helhetsåtagande har vi underhållstekniker som snabbt kan bistå med service och reservdelar.
Kontakta oss på info@hanter.se så återkommer vi så snart vi kan!

  Kontakt

  Post:
  Hanter Ingenjörsteknik AB
  SE-50715
  Gånghester, SWEDEN

  För besökare:
  Idrottsv. 7
  SE-50771
  Gånghester, SWEDEN


  Telefon: +46 (0) 33 750 75 00

  E-mail: info@hanter.se