Smarta lösningar med rullbanor för hantering av lättgods

Hanter IT erbjuder en smart och behändig lösning med rullbanor för transport av lättgods. Vår rullbana är gjord just för att forsla lådor, paket, kartonger och brickor med en lastvikt på upp till 100 kilo per löpmeter.

Tack vare Hanter IT:s mångåriga erfarenhet av att producera transportband och bansystem har våra rullbanor hela tiden förfinats och blivit allt mer finessrika. Vi är stolta över allsidigheten som rullbanorna äger. Det innebär väldigt många fördelar. Eftersom vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar finns alltid möjlighet att justera rullbanan för särskilda behov. Genom att anpassa rulldelning och rullängd till det specifika godset skapas perfekt grund för smidigast tänkbara materialhantering.

Extremt tysta rullbanor

Men det finns givetvis fler finurliga detaljer värda att framhålla. En sak vi vet är mycket uppskattad är hur tyst rullbanan är. Det här beror på att rullarna har gummiupphängning. Det i kombination med flatremsdriften innebär en låg och behaglig ljudnivå.

Vidare är det bra att veta att våra rullbanor kan levereras både drivna eller odrivna. Normalt används banddrivna rullbanor för transport inom lager, logistik och diverse annan paket- och godshantering. Inom tillverkningsindustrin rekommenderas ofta kedjedrivna rullbanor för optimal funktion.

Vi är alltid måna om att kundanpassa våra produkter. Vill man komplettera våra rullbanor på olika sätt har vi en rad alternativ att föreslå. Rullbanan kan bland annat utrustas med sidoräcke. Den kan även förses med olika funktioner såsom sortering och buffertering.

Så vilka i huvudsak har behov av våra rullbanor?

Ja, typiska applikationer för rullbanesystem är monteringslinjer inom tillverkningsindustrin och packnings- och sorteringslinjer för bland annat e-handel och tredjepartslogistik. Kännetecknande för packnings- och sorteringslinjer är att man ofta använder pushrar eller kuggremsväxlar för att föra över kollin till rätt sorteringsriktning respektive sorteringstransportör.

Service och reservdelar till rullbanor för lättgods

Vi finns med i varje led! Som en del i vårt helhetsåtagande har vi underhållstekniker som snabbt kan bistå med service och reservdelar till rullbanor.
Kontakta oss på info@hanter.se så återkommer vi så snart vi kan!

Läs generell information om Hanter IT’s transportörer och transportörsystem här.

Ladda ner broschyr

  Kontakt

  Post:
  Hanter Ingenjörsteknik AB
  SE-50715
  Gånghester, SWEDEN

  För besökare:
  Idrottsv. 7
  SE-50771
  Gånghester, SWEDEN


  Telefon: +46 (0) 33 750 75 00

  E-mail: info@hanter.se