Om företaget

Om Hanter Ingenjörsteknik AB

Hanter Ingenjörsteknik AB - en av Europas ledande leverantörer av materialhantering och rörpost.

Hanter Ingenjörsteknik AB grundades 1966 och är idag en av Europas ledande leverantörer av materialhantering och rörpost till industri, handel och sjukhus. Sedan 60-talet har erfarenhet, i kombination med avancerat nytänkande, gjort Hanter Ingenjörsteknik till specialister på moderna och effektiva transportörer och transportörsystem. Dessutom, sedan många år levererar vi transportör- och sorteringsutrustning till postterminaler runt om i Europa.

Våra produkter är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för hög driftsäkerhet och lång livslängd. Med egen konstruktionsavdelning och tillverkning uppnår vi korta ledtider och hög flexibilitet. Före leverans genomförs provning och test i vår verkstad. Våra erfarna montörer genomför mekanisk och elektrisk installation. I vårt åtagande ingår också utbildning av operatörer och underhållspersonal.  

Förutom Sverige levererar Hanter Ingenjörsteknik lösningar inom materialhantering och rörpost till kunder i andra länder såsom Cypern, Danmark, England, Finland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Japan, Indien, Irland, Italien, Kazakstan, Kina, Kuwait, Litauen, Malaysia, Norge, Polen, Portugal, Ryssland, Saudiarabien, Singapore, Spanien, Slovakien, Sydkorea, Tjeckien, Tyskland, Ukraina, USA.

Hanter Ingenjörsteknik AB är ett ISO 9001 certifierat företag (certifikatet finns för nedladdning).

Hanter IT AB ingår i Vätterledens Invest AB.