November 2016. Leverans av sorteringsanläggning till Ahlsell Sverige AB.

Leverans av sorteringsanläggning för paket och påsar med en kapacitet på 4500 paket per timme till Ahlsell Sverige AB, www.ahlsell.se .

 

Läs mer

Februari 2016. Hanter Ingenjörsteknik AB transportörssystem för böcker till Samdistribution Logistik Sverige AB.

Samdistribution Logistik Sverige AB har valt Hanter Ingenjörsteknik AB som leverantör av ett transportörssystem för böcker.

Systemet består bland annat av rullbanor, bandtransportörer och rullkurvor.

 

Läs mer

Januari 2016. Hanter Ingenjörsteknik AB sorteringsanläggning till Lindex.

Hanter Ingenjörsteknik AB har erhållit en order att leverera en sorteringsanläggning för påsar och mindre paket till Lindex e-handel i Partille.

Sorteringen sker till nio riktningar där godset sorteras automatiskt ned i rullcontainers.

 

Läs mer

Maj 2015. Hanter Ingenjörsteknik AB förutskiljningsutrustning till PostNord.

Hanter Ingenjörsteknik AB har erhållit ännu en order från PostNord gällande förutskiljningsutrustning FSU. Denna gång är det brevterminalen i Sundsvall som utrustningen skall levereras till.

Hanter Ingenjörsteknik AB´s FSU är tredje generationens FSU och är resultatet av ett gemensamt utvecklingsprojekt genomfört tillsammans med PostNord. Förutskiljningsutrustningen hanterar post från postsäckar och sorterar…

Läs mer

Maj 2015. Hanter Ingenjörsteknik AB ska bygga ny robotcell för rörposten på Karolinska Solna.

Locum bygger om laboratoriet på Karolinska Solna och Hanter Ingenjörsteknik AB har valts som leverantör för att bygga ny robotcell för automatisk hantering av rörpostpatronerna.

Rörpostsystemet är installerat i hela sjukhuset och knyter ihop de olika avdelningarna med varandra. Systemet består av stationer på avdelningarna, centrala knutpunkter, automatisk patronhantering och övrig utrustning anpassade till…

Läs mer

1 2 3 4>>